Gratis Call


Heb je interesse om met mij samen te werken? In dit gesprek van ongeveer een half uur stemmen we af of we een match zijn. Rust en helderheid in je hoofd betekent ook rust en helderheid in je bedrijf. Ben jij leergierig, ambitieus en wil je het afstemmen integreren in je business & life? Vul dan het formulier in en ik neem contact met je op om de call te plannen.

Miracle Traject
(één op één)

Voor de ambitieuze vrouw die voelt dat ze impact wil maken en bereid is om in zichzelf te investeren. Met mijn helderwetendheid en heldervoelendheid help ik je om oude blokkades op te heffen en help ik je jouw kanaal te openen. Ik breng je weer in verbinding met jezelf én je guidance, zodat je dit kunt integreren in alle facetten van je leven. Voor als je voelt dat er meer is en jij je eigen true gifts wilt gaan omarmen. Je bent klaar om anders te gaan doen en jezelf volledig te gaan omarmen.

Miracle Support (groep)

Dit is voor jou als je voelt dat je het afstemmen naar een hoger niveau wilt tillen en wilt leren om dit te integreren in je business & life. Je wilt je omringen met gelijkgestemden, kort op de bal spelen, ingevingen inkoppen en doorpakken. Je wilt leren van elkaar en wilt graag voor korte tijd samen aan de slag.

Kwartaalreading


Ben je benieuwd wat je het komende kwartaal te wachten staat? Wil je weten waar je je energie op mag richten? Ik trek een kaart voor je die de algehele tendens weergeeft én je ontvangt een afgestemde boodschap vanuit mijn guidance.

Safe Space

Online community met likeminded souls, om te verbinden met jezelf en anderen.

Miracle Call 75 min.

1:1 mentoring & reading. Let me guide you on a journey of healing, clarity and transformation.

Miracle Call 30 min.

1:1 mentoring & reading. Let me guide you on a journey of healing, clarity and transformation.

Mother Earth

Wil je leren afstemmen? Dit is voor souldriven mensen om je eigen gifts te (her)ontdekken.

MISS

My Intuition Super Strong en is een 10-weekse cursus om te bouwen aan een ijzersterke intuïtie.

Miracle Traject

Een intensief 1:1 mentorship om in verbinding te komen met jezelf en je guidance. Om jezelf stevig neer te zetten en je gifts volledig te omarmen.

Audio Healing Frequencies

Een bodyscan en healing frequencies om stukken van je innerlijk kind te helen.

Kwartaalreading

Wil je weten wat je komend kwartaal te wachten staat en waar je je energie op mag richten? Ontdek wat de kaarten je te vertellen hebben.